Hey! Sign up now and learn how, for free and automatically, to be seen by as many as possible and to sell with success! Find out how to get advertising and money in the same time through Heyadoo!
   Start placing your Ads  heyadoo's posts

Prietenul meu, ingerul (Moj paren angel, 2011)
Secolul XXI. Megapolis. Sute de mii de oameni in jurul tău în fiecare zi. Dar tu nu-ti poti imagina că printre numeroasele chipuri din mulțime în fața ta... ar putea fi chiar un înger.


Comments (2)
heyadoo :  e rusesc?

Comments (2)
heyadoo :  foarte bun!

Facebook a prezentat un algoritm care ar trebui să oprească conturile false din a răspândi fake news...
Facebook îngreunează demersurile Rusiei de a dezinforma şi a susţine propaganda pe site-urile de socializare.

Facebook a prezentat o nouă unealtă software de Inteligenţă Artificială care ajută la detectarea şi blocarea conturilor false şi a celor care umplu reţelele de socializare cu spam. Aceasta se numeşte Deep Entity Classification (DEC) şi funcţionează într-un mod diferit faţă de alte soluţii similare de până acum. Aceasta poate să identifice şi să analizeze conturile şi să studieze comportamentul acestora pentru a decide dacă sunt sau nu conturi reale.
Conform Facebook, DEC a fost deja folosit pentru a dezctiva peste 6,6 miliarde de conturi false anul trecut şi a blocat de asemenea câteva milioane de încercări de a înscrie noi conturi în astfel de scopuri. Având în vedere că Facebook areîn prezent în jur de 2,89 miliarde de conturi reale active pe platforma sa, cifra de 6,6 miliarde de conturi false blocate este impresionantă şi în acelaşi timp îngrijorătoare.

Facebook spune că DEC a ajutat la scăderea conturilor fake şi scam cu 27% şi va ajuta şi mai mult în viitor. De altfel, în prezent, Facebook spune că din cele 2,89 miliarde de conturi, aproximativ 5% încalcă regulamentul de utilizare al reţelei prin diverse activităţi ilegale precum phishing şi scamming, folosite pentru a fura datele personale ale utilizatorilor.
www.descopera.ro/lumea-digital ...


Comments (3)
heyadoo :  sa il vedem....deocamdata nu pra le-a iesit

Grupa de sânge influenţează vulnerabilitatea la COVID-19
Cercetătorii chinezi din Wuhan şi Shenzhen au descoperit că persoanele cu grupa de sânge A (II) sunt mai vulnerabile, şi automat mai predispuse, la infectarea cu Covid-19. În schimb, cei care sunt mai puţini afectaţi sunt cei cu zero(I).

Oamenii de ştiinţă au analizat datele a 2.200 de pacienţi infectaţi cu coronavirus, din spitalele din Wuhan şi Shenzhen şi le-au comparat cu populaţiile locale sănătoase. Aceştia au descoperit că în rândul pacienţilor cu grupa de sânge de tip A există o rată mai mare de infectare. De altfel, aceştia au tendinţa să dezvoltate simptome mai severe ale bolii.
Spre exemplu, din 206 de persoane care au murit din cauza virusului Covid-19 în Wuhan, 85 aveau grupa de sânge A (II).

Potrivit cercetătorilor, distribuţia normală a tipului de sânge la cetăţenii din Wuhan este următoarea: 32% au tip de sânge O (I), 34% au sânge de tip A (II).

În schimb, „grupa sanguină O a avut un risc semnificativ mai mic pentru boala infecţioasă în comparaţie cu celelalte grupe”, potrivit unui document publicat pe Medrxiv, citat de South China Morning Post.

Oamenii de ştiinţă nu sunt încă siguri cu privire la evoluţia diferitelor grupe sanguine, deşi mai multe teorii arată că grupele de sânge joacă un rol important în apariţia unor boli.
www.descopera.ro/stiinta/18994 ...


Comments (3)
worldwide :  interesant
heyadoo :  tare articolul da... descopera.ro e ok?
nicole :  da, eu asa cred, citesc de multi ani articolele lor

Filmare cu New York-ul anilor 1911, restaurată color cu ajutorul inteligenţei artificiale
O filmare uluitoare cu New York-ul anilor 1911 a fost restaurată color cu ajutorul inteligenţei artificiale. Clipul „A Trip Through New York City” a fost prelucrat astfel încât să pară realizat cu aparatură de ultimă generaţie, la fel şi celebrul film „Sosirea unui tren în gară”, din 1895.

O filmare uluitoare cu New York-ul anilor 1911 a fost restaurată color cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Titlul clipului video, publicat pe platforma online YouTube, este „O călătorie prin oraşul New York/ A Trip Through New York City” şi arată cum era viaţa pentru newyorkezi în urmă cu mai mult de o sută de ani, cu doar trei ani înainte de izbucnirea Primului Război Mondial.

Filmul original a fost realizat de compania de producţie suedeză Svenska Biografteatern şi include obiective turistice celebre, precum clădirea Flatiron, Statuia Libertăţii, podul Brooklyn şi Fifth Avenue, informează The Sun, citat de Mediafax.

Pentru restaurarea imaginilor a fost folosită inteligenţa artificială, filmul fiind prelucrat astfel încât să pară că a fost realizat cu aparatură de ultimă generaţie. Imaginile par mai clare, mai bine conturate şi sunt color.
Videoclipul a fost făcut public iniţial, în 2018, de Museum of Modern Art (MoMA) din New York.

În urmă cu două săptămâni a fost publicată online versiunea restaurată în mod similar a celebrului filmuleţ „Sosirea unui tren în gară/ L'arrivée dun train en gare de La Ciotat”, realizată de fraţii Lumière în 1895, considerat actul de naştere al cinematografiei.

Aproape 1,8 milioane de vizualizări a înregistrat noua variantă a celebrei filmări în primele trei zile de la distribuirea online.


Comments (2)
worldwide :  interesant
heyadoo :  tare rau...ce linistita era lumea :)

Lupta împotriva Covid-19: XVision, prima aplicație pentru radiografii pulmonare din România, poate fi accesată gratis
În contextul pandemiei de coronavirus, platforma medicală ce analizează radiografiile pulmonare cu ajutorul inteligenței artificiale, dezvoltată de startup-ul MedTech XVision, va putea fi accesată gratis de orice specialist medical care o consideră utilă în această perioadă.
Aplicația dezvoltată de XVision este prima de acest tip din România și permite o analiză mai rapidă și ușoară a radiografiilor. Medicii pot interpreta cu ajutorul ei până la 200 de radiografii pulmonare/zi, cu 20% mai multe decât în prezent.
Aplicația a fost lansată pe 30 ianuarie și a fost testată în mai multe spitale din Timișoara, Oradea și București. Platforma urmează să fie dezvoltată pentru a putea furniza informații pentru radiografii ale membrelor superioare și inferioare și, ulterior, pentru CT-uri și RMN-uri.


Comments (1)
heyadoo :  deci inca nu este gata?

E adevărat că cea mai nouă țară din lume se află pe Dunăre?
O nouă țară a apărut pe harta lumii și se numește Republica Liberă Liberland. Noul stat a fost fondat pe 13 aprilie 2015 și se află în Europa. Liberland are 7 km pătrați și se găsește între Croația și Serbia. Limbile oficiale sunt ceha şi engleza. De fapt, statul este o parcelă nelocuită de teren disputat de pe malul vestic al Dunării, între Croația și Serbia.
Țara are deja un imn naţional şi un guvern provizoriu – cu toate că nu se ştie cu certitudine nici dacă este un stat adevărat, nici dacă şi cum poate căpăta acest statut. Fondatorul şi preşedintele ţării Liberland este un politician ceh în vârstă de 36 de ani, pe nume Vít Jedlička, membru al Partidului Cetăţenilor Liberi şi liderul regional al acestei formaţiuni politice în partea de nord a Cehiei. Acesta s-a autoproclamat șeful statului după ce a descoperit un teritoriu între Serbia și Croația al nimănui.
Aici nu există impozite şi nici servicii guvernamentale, iar preşedintele ţării spune că Liberland îşi propune să descopere cantitatea minimă de taxe, impozite şi regulamente necesare pentru un trai bun.
Liberland nu reprezintă propriu-zis o ţară, nu a fost oficializată, însă echipa din spatele enciclopediei Wikipedia deja a creat o pagină dedicată acestei micronaţiuni. Suprafața de 7 km a acestei țări nu a fost revendicată de nimeni și este într-o situaţie specială.
Teoretic, teritoriul se află sub controlul Croaţiei, însă conducerea ţării nu îl revendică. O zonă a nimănui, care nu este nici a Serbiei, nici a Croaţiei. Aşa că, nefiind revendicat, teritoriul a devenit Republica Liberă Liberland.
https://www.shtiu.ro/e-adevarat-ca-cea-mai-noua-tara-din-lume-se-afla-pe-dunare-14972.html?utm_source=playtech.ro&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee


Comments (3)
stelaviorica :  Interesant!
saby32 :  Wow 👌
heyadoo :  da... se discuta despre asta de mult... o zona asa mai non-taxe si foarte independenta

Stiati ca in Peru există un Panou-Bilboard care produce apă potabilă din aer ?!

Panoul din imagine este unul real, este situat în Lima, Peru, el produce aproximativ 100 de litri de apă pe zi, din nimic decât umiditate, un sistem de filtrare şi un pic de ingeniozitate gravitaţională.

Deoarece, Lima se află de-a lungul Oceanului Pacific sudic umiditatea în medie pe oraş este în jur de 88% (dimineaţa se apropie de 100%). Dar, Lima, de asemenea, se află în partea de nord a celui mai uscat deşert Atacama, cea ce înseamnă că aici practic nu plouă.

Astfel, acest panou extrage apa din aerul umed , atât de necesară aici, care în cele din urmă poate fi folosită de localnici.


Comments (3)
heyadoo :  daca vrei... se poate :)

Dati share la toți prietenii voștri antreprenori/pfa/ii ca să ii scăpați de o amenda!
Conform legii în vigoare introduse trebuie ca toți asociații unici sau care dețin părți sociale in procent mai mare de 30% sa se ducă la ONRC și sa depună Declarația de beneficiar real pana la sfârșitul lui martie!
Dacă sunteți plecați, nu aveți timp puteți delega pe cineva prin procura notariala!


Comments (6)
covete54 :  Multumim !
minovas23 :  Multumim!
nicole :  ok, multumim !
iocos :  Buna informatia!
[see more...]

Premiile OSCAR au găsit-o pe Tamara Henry din nou pe covorul roșu într-o creație a designerului arădean Felba, partener Heyadoo care face parte din centrul nostru de afaceri!
După cum ne-a obișnuit în ultimii ani Premiile OSCAR au găsit-o Tamara Henry din nou pe covorul rosu și din nou într-o creatie a designerului arădean Felba. Rochia verde din fotografii s-a mulat perfect pe corpul bine intreținut al frumoasei regizoarei, care este și de astă dată gazda perfectă a petrecerii de după premierile Oscar, unde starurile Hollywoodului petrec dezlănțuite până in zori. Anul trecut Bai Ling (actrita din 3 Angels for Charly) a fost impresionata de creatiile designerului nostru aradean, aratandu-se interesata de Felba, așa că în viitorul apropiat e posibilă o descindere a Felbissimei în lumea starurilor hollywoodiene.Vizitati Felba Instagram pe instagram.com/felbafashion


Comments (6)
succesestera :  Frumoasa rochie.
adydida :  Frumos!Bravo!
eugenia32 :  Arată bine
iurie :  Bravo!
ungureanug :  Felicitari!
[see more...]

Va asteptam in echipa Viitorilor Milionari din Online - Online Upcoming Millionaires Team!
Alaturi de noi, indiferent in ce situatie sunteti in acest moment, ce job ai sau ce job cauti, ce business ai mic sau mare vei invata cat de important este online si sa stii cum sa lucrezi cu toate instrumentele si platformele care te pot ajuta foarte mult! <br>De acum, nu mai esti cine ai fost pana ieri, esti un viitor milionar in online! Online-ul da oportunitati infinite tuturor! Toata educatia o vei primi gratuit!
Click aici www.facebook.com/groups/629113 ...


Comments (7)
iurie :  Super!
[see more...]

Bine ati venit pe Heyadoo, prima platforma de social-advertising din lume prin care te folosesti atat de anunturi publicitare cat si de postari pentru a avea avantaje si instrumente excelente! Totodata, platforma te plateste doar pentru continut si share pe facebook! Pentru toate detaliile va asteptam la evenimentele noastre online unde veti intelege totul! Pentru a face parte din comunitatea noastra intrati pe grupul de facebook cu acest link www.facebook.com/groups/heyado ...


Comments (6)
iurie :  Recomand!
adydida :  Cea mai buna.
daneugen93 :  O platforma cu potential urias.
vera :  O plarformă de succes!
[see more...]

Copyright © 2020 Heyadoo Rights Reserved | Webmaster: VortexInfo